ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας BBKOSMIMA.GR από τον χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. O χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. H ιστοσελίδα BBKOSMIMA.GR περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με τον διακριτικό τίτλο B & B. Η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος BBKOSMIMA.GR βασίζεται στο Ν.2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, στο Ν.2472/1997 περί Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων και στην οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003 για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ – ΛΟΓΟΤΥΠΟ
Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, οι φωτογραφίες τα κείμενα, τα γραφικά, και οτιδήποτε αναφέρεται μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ιδιοκτησία της εταιρείας B&B και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της. Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση τους ( π.χ αντιγραφή, αναδημοσίευση, downloading κ.τ.λ ) από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η εταιρεία B&B έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών και περιγραφών. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει από παραδρομή σφάλματα και για το λόγο αυτό η Εταιρεία δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών που αναφέρονται.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα, θα σας ζητηθούν κάποια στοιχεία για να μπορέσει να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας. Εάν χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα για την πληρωμή, σας ενημερώνουμε ότι δεν κρατάμε κανένα αρχείο αυτών των στοιχείων καθώς η πληρωμή γίνεται με ανακατεύθυνση στην τράπεζα. Τα στοιχεία που μένουν στη Εταιρία είναι το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση που δηλώσατε, το τηλέφωνο και το email σας. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος BBKOSMIMA.GR από τον χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν. Η Εταιρία σας ενημερώνει ότι τα στοιχεία που δηλώσατε για να κάνετε την παραγγελία σας με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ
Η εταιρεία B&B διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών. Στην περίπτωση αυτή υποχρεούται να ενημερώσει το παρόν κείμενο.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Όλες οι τιμές των προϊόντων είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ. Η εταιρεία B&B διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση.

ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Σαββάτου και γίνονται με αποκλειστική ευθύνη ως προς τον χρόνο παράδοσης από την Εταιρία που τις πραγματοποιεί (Courier). Συνήθως απαιτούνται 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές δυσπρόσιτες μπορεί να χρειάζονται περισσότερες μέρες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑΓΕΣ
Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς και μόνο με την προσκόμιση της απόδειξη αγοράς.
Το προϊόν, καθώς και η συσκευασία του να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία B&B δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά λόγω επιστροφής. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας, είτε μέσω τηλεφώνου στο 211.408.4203, είτε μέσω e-mail στο BB.KOSMIMA@GMAIL.COM